Кампания за набиране на средства за създаване на спортна площадка до сграда на ПГПЧЕ.

През м. септември, 2018 г. стартира строежа на училищен физкултурен салон на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ и ОУ „Н. Й. Вапцаров“. Модерния, двуетажен физкултурен салон с комбинирани игрища за баскетбол и волейбол, бадминтон и футбол на малко поле, ще бъде с капацитет, съобразен с общия брой на учениците в двете учебни заведения.

Планирано е изграждане и на модерна спортна площадка, непосредствено до салона, за която обаче няма достатъчен финансов ресурс. По инициатива на ПГПЧЕ, стартира дарителска кампания за набиране на средства.

В края на м. ноември, за шеста поредна година членовете на „Лайънс клуб“ – Разград посрещнаха новото френско вино Божоле, а от три години – заедно с „Ротари клуб“, сдружение „Лудогорие и командерия „Свети Андрей Първозвани“, съчетаха ритуала с Коледен благотворителен бал. По инициатива на „Обществен дарителски фонд за Разград“, част от събраните средства от благотворителните инициативи по време на събитието са за изграждането на открита спортна площадка в двора на Езиковата гимназия.

Разградската общност подпомага талантливи деца /e-razgrad.bg/