Заедно срещу заразата

За пет дни, след обявяване в социалните медии на кампанията,  Разград събра нужната сума за купуване на дихателен апарат за МБАЛ „Св. Иван Рилски“- Разград. 

Инициатори на кампанията бяха общинските съветници Свилена Дечева, адв. Калоян Монев и д-р Доцка Атанасова.

Нужните пари за употребяван немски апарат бяха 10 000 лева. Последните 1500 лева внесоха „Пилко“ ЕООД и Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“.

Организаторите благодарят за отзивчивостта и съпричастността на всички дарители: на пенсионерите, на учителите, на лекарите, на адвокатите и нотариусите, на социалните работници и тези, чиито професии не знаят, на Центъра за работа с деца, на приятелите и на непознатите хора от Разград и чужбина. На фирмите „Чете-БГ“ ООД, „Счетоводна кантора-Стандарт“ ООД, ЕТ „Къмпани-Диньо Динев“, „ЕКОАЛ“ ООД.

Дихателният апарат беше предаден на болницата в Разград на 27.03.2020 г.

Всеки, който желае да помогне в борбата с разпространението на COVID 19, може да го направи директно по сметките на лечебните заведения в областта и страната, на специално обявена сметка на сайта на Община Разград или да направи дарение към Обществен дарителски фонд за Разград, който ще продължи своите инициативи, в подкрепа на борбата с вируса.

Сметка на Обществен дарителски фонд за Разград:

„Тексим Банк“ АД,

IBAN: BG44 TEXI 9545 1005 7330 00,

BIC: TEXIBGSF

 

снимка: e-razgrad

 

Posted in Без категория.